« naslovnica
E-ured koncept

Ideja

Osnovna misao vodilja nam je osigurati malim tvrtkama alate koji su neophodni za uspješno poslovanje a u svrhu povećanja učinkovitosti i tržišne konkurentnosti tvrtke omogućujući mobilni rad na daljinu. Cilj je omogućiti poduzetnicima i njihovim djelatnicima neovisnost o vremenu i prostoru u pristupu svim informacijama koje su neophodne za operativni dio posla ili za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka.
To je realizirano kroz slijedeći koncept:

E-URED KONCEPT

Realizacija

Osnovno sredstvo pristupa prema svim alatima koje nudi E-ured usluga je sigurna Internet veza. Alatima se pristupa preko preglednika (Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome, Opera) i na taj način se sa jedinstvenim korisničkim imenom i lozinkom prijavljuje na alate u kojima su pohranjene poslovne informacije. Taj model za udaljeno upravljanje poslovanjem i poslovnim procesima je poznat pod pojmom software as a service ili programska podrška kao usluga.

Takav pristup omogućava, bez obzira gdje se nalazili (kod kuće, u uredu ili na odmoru), dostupnost informacija u realnom vremenu i donošenje poslovnih odluka.

Sve što treba za uspješno poslovanje je veza na Internet, preglednik, te E-ured :: moj ured usluga.