« naslovnica
Učestala pitanja i odgovori

1. Što mi je sve potrebno da mogu koristiti Vašu uslugu?
Sve što Vam je potrebno je računalo, pristup Internetu i preglednik (Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari, Chrome)

2. Ako me zanimaju detalji o usluzi što trebam napraviti?
Dovoljno je da nas kontaktirate na info@e-ured.com i da dogovorite termin prezentacije kako bismo Vam pojasnili sve što Vas zanima.

3. Da li mogu isprobati funkcionalnosti prije nego se odlučim želim li postati korisnik?
Naravno, svi zainteresirani imaju pravo na besplatno korištenje usluge putem demo računa u trajanju od 30 dana.

4. Kome se obratiti ukoliko usluga ne radi onako kako sam očekivao?
S obzirom da može biti više uzroka, preporučujemo prvo se javiti partneru preko kojeg ste kupili uslugu ili nama direktno ukoliko nema posrednika.

5. Da li mogu unaprijed potpisati ugovor i dobiti povoljniju cijenu pretplate?
Svakako možete potpisati ugovor na 12 ili 24 mjeseca i na taj način dobiti povoljniju cijenu pretplate, te uštediti vrijeme i novac.

6. Imam li pravo na popust ukoliko preporučim E-ured usluge i dovedem novog korisnika?
Ukoliko dogovorite prezentaciju i realiziramo potpisivanje ugovora sa Vašim kontaktom imate pravo na jednokratnu naknadu koja vam može, ovisno o paketu kojeg koristite, dati pravo na besplatno korišenje usluge naredno vremensko razdoblje (30 dana).

7. Koliko su moji podaci sigurni sa e-ured uslugom?
U sklopu e-ured usluge se svi podaci dnevno spremaju na udaljene sigurnosne kopije kako bismo u slučaju bilo kakvih problema imali sigurne kopije i ponovno uspostavili sustav. Sigurnosne kopije garantiraju sigurnost Vaših podataka i to je besplatna usluga svim klijentima.
Što se tiče tajnosti podataka bitno je napomenuti da sa početkom naše suradnje potpisujemo ugovor o tajnosti podataka tako da na taj način osiguravamo da Vaši podaci ne budu izloženi nikome trećem, tj. definiramo ugovorni odnos eksternalizacije usluge.